”Vi stannar i Sverige”

Kalix Tele24 ser långsiktigt på sin etablering i Norrbotten.

– Det beror på det enkla skälet att vi vill kunna erbjuda våra kunder kontinuitet, kompetent personal och tjänster med riktigt hög kvalitet. Vi tror på att överleva och expandera i Sverige. Vi erbjuder flexibilitet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, och ligger väldigt långt fram när det gäller den tekniska utvecklingen. På så sätt sticker vi ut, blir konkurrenskraftiga och kan erbjuda våra kunder tjänster som de inte får hos något annat bolag, säger VD:n Roland Pihlström och fortsätter:

– Vi har ett så kallat nöjd kund-index på 81. Det ligger betydligt högre än övriga telekombranschen och är ett tydligt bevis på att vi har rätt fokus i vår verksamhet.

Kalix Tele24, som grundades 1992, bidrar inte bara med skatter till vår gemensamma välfärd. De ger också en mängd arbetstillfällen i flera regioner. På huvudkontoret i Kalix samt på kontoren i Luleå, Haparanda och Stockholm arbetar idag cirka 160 personer.

– Vi har även ett bra samarbete med Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Vi möjliggör anställning för många som aldrig haft ett arbete, eller inte har haft sysselsättning på länge – och ger dem en chans att växa hos oss, säger Roland.


Kalix Tele24 AB har med sina 141 anställda bidragit med omkring 35 000 000 i skatt! Det räcker till exempelvis 90 undersköterskor.