Unga entreprenörer förverkligar sin dröm

När företagsamma människor vågar förverkliga sina idéer och utveckla sina företag så skapas det jobb i Sverige och det behöver vi mer av. 

Nils Engvall och Andreas Glimbrant är ägarparet födda 1991 som inom loppet av några år tagit webbyrån Wasabi Web från instängda källarlokaler till anrika kontorsytor i Uppsalas Gamla Riksbankshus. Genom att producera högkvalitativ webb till över 250 nöjda kunder har man tiodubblat omsättningen sedan starten och sysselsätter idag totalt 20 personer, varav 12 personer jobbar heltid. Wasabi Web har inga planer på att stanna upp, men är samtidigt oroliga för att rådande regelverk och skatteregler hindrar anställningstakten och lämnar ungdomar utan jobb.  

Vårt fokus nu är att fortsätta växa och utveckla vår verksamhet. Det skapar mervärde för våra kunder, fler arbetstillfällen men bidrar också till välfärden. Wasabi Webb har bidragit med omkring 1 800 000 kronor i skatt. Det räcker till 1190 läkarbesök i primärvården. Starka och växande företag ger jobb och välfärd.

Läs mer här