Smart Recycling AB bidrar till välfärden

Våra svenska företag slutar inte att bidra till välfärden bara för att dagarna blir varmare och kvällarna ljusare. Bakom semesterkulisserna rör sig ett maskineri precis som vanligt. Det är detta maskineri som gör det möjligt för människor att njuta av sommaren. Så här bidrar Jakob Ribbing och Smart Recycling AB till välfärden under sommaren:

På vilket sätt bidrar Smart Recycling till Sveriges välfärd?
På två sätt primärt. Framförallt anställer vi fler och skapar därmed arbetstillfällen samtidigt som vi betalar arbetsgivaravgifter. För det andra jobbar vi med återvinning och strävar efter att våra barn och kommande generationer ska ha en planet att leva på. 

Vad inspirerar dig till att förbättra er tjänst?
Det som inspirerar mig är att bygga något fantastiskt. Att kunna anställa fler fantastiska kollegor, omsätta mer, förbättra våra kunders miljöarbete och bli en vassare konkurrent.


Vad begränsar expansionen av Smart Recycling?
Vi vill växa och expandera. Det som begränsar vår kapacitet är kostnader i alla dess former. Men kanske den mest uppenbara är att det är så pass dyrt att anställa personal och ibland även svårt att göra sig av med personal.