Skolsta Bensin & Service bidrar till välfärden i sommar

Våra svenska företag slutar inte att bidra till välfärden bara för att dagarna blir varmare och kvällarna ljusare. Bakom semesterkulisserna rör sig ett maskineri precis som vanligt. Det är detta maskineri som gör det möjligt för människor att njuta av sommaren. Så här bidrar Michael Emanuelsson och Skolsta Bensin & Service till välfärden under sommaren:

Vad inspirerar dig till att förbättra er tjänst?
Nöjdare kunder i första hand. Om du gör ett bättre jobb så får du förhoppningsvis bättre resultat – det går hand i hand. Kedjeeffekten blir också att om du har glada, nöjda kunder så blir du också gladare själv. Vi vill utvecklas framåt och inte stå still.  

Hur ser du på konkurrensen idag jämfört med tidigare?
Den är på alla områden mycket tuffare. Bland annat på grund av fler aktörer, Internet som pressar ner priserna och längre öppettider. Vi har en del livsmedel på macken och där har vi fått stor konkurrens från nya aktörer som till exempel Lidl. Detta gör att vi alltid måste hänga med i utvecklingen och ligga steget före. 

Vad ser du som det största hotet mot er verksamhet?
Svårt att säga, men tuffare och oseriösare aktörer. Sådana som inte följer lagar och skatteregler. Jag har varit med om aktörer som låter bli att betala moms. Det är någonting som riksdag och regering borde ta tag i – att få alla att betala moms.