Nordic Hangers finansierar 65 gymnasieplatser

Nordic Hangers, med huvudkontor i Lidköping, är ett av alla företag som varje dag ser till att Sverige snurrar. Med 28 anställda, och en passion för att hjälpa butiker och varumärken att presentera sina plagg snyggt, bidrar Nordic hangers till välfärden på olika sätt.

– Vi bidrar till arbetstillfällen och är stolta över att varje månad kunna betala skatt – som i sin tur omvandlas till sjukvård, resurser till skolor och mycket mer. Om man som anställd förstår hur viktig företagets lönsamhet är och hur man bidrar till den, gör man också ett bra jobb, säger VD:n Petter Skantze.

Han anser att Sverige är ett bra land att driva företag i. Jämfört med många andra länder är vi skonade från korruption och systemet fungerar som det ska.

– Det är klart att man som företagare emellanåt suckar över att vissa administrativa uppgifter är tungrodda, som att rapportera in till olika myndigheter. Vissa saker borde förenklas, men i det stora hela tycker jag att det fungerar bra. Visst, det finns en stark konkurrens i de flesta branscher i landet, men det gynnar alla. 

 

Nordic Hangers AB har med sina 28 anställda bidragit med omkring 6 900 000 i skatt! Det räcker till 65 gymnasieplatser.