Diskteknik AB bidrar till välfärden

Våra svenska företag slutar inte att bidra till välfärden bara för att dagarna blir varmare och kvällarna ljusare. Bakom semesterkulisserna rör sig ett maskineri precis som vanligt. Det är detta maskineri som gör det möjligt för människor att njuta av sommaren. Så här bidrar Lars och Diskteknik AB till välfärden under sommaren:

Hur skapar ni värde för människor i sommarsverige?
Vi arbetar i besöksnäringen som har sin peak nu under sommaren. Vi hjälper till med ren disk och lokaler för alla som äger restauranger, hotell och liknande verksamheter. När något går sönder så är vi snabba och flexibla med att åtgärda problemen. Vår verksamhet skapar en trygghet för svenska aktörer inom besöksnäringen.

Vad fick dig att starta Diskteknik AB?
Jag såg en möjlighet att hjälpa hotell- och restaurangägare med att utbilda diskare och städare. Målet var att göra vardagslivet smidigare för alla parter.

På vilket sätt kommer ni att expandera företaget?
Vi strävar alltid efter att expandera och det är vi själva som begränsar detta. Vi har nyligen genomfört en lyckosam effektivisering inom bolaget. Inom kort siktar vi på att expandera ytterligare i Sverige och vidare till våra grannländer.