Företagens välfärdsavtryck-

Clinic Naprapat bidrar till välfärden i sommar

Våra svenska företag slutar inte att bidra till välfärden bara för att dagarna blir varmare och kvällarna ljusare. Bakom semesterkulisserna rör sig ett maskineri precis som vanligt. Det är detta maskineri som gör det möjligt för människor att njuta av sommaren. Så här bidrar Svante Gustafsson och Clinic Naprapat till välfärden under sommaren:

Varför startades Clinic Naprapat?
Det var helt enkelt så att jag var intresserad av yrket naprapati. Jag arbetade tidigare som idrottslärare men attraherades av tanken och möjligheten av att påverka min egen situation i högre utsträckning och bygga något eget. Vår verksamhet hjälper människor som har smärtor samtidigt som vi avlastar den skattefinansierade sjukvården.

Hur ser du på konkurrensen idag jämfört med tidigare?
Förr kände de flesta inte till naprapati och idag har medvetenheten ökat. Jag tycker att det är en större konkurrens idag än för tio år sedan. Detta ser jag dock som positivt då det höjer kvaliteten hos de aktörer som verkar på marknaden.

Vad driver dig att fortsätta utveckla Clinic Naprapat?
Jag tycker främst att det är väldigt roligt att arbeta med detta. Det är stimulerande att få hjälpa människor med deras smärtor och problem. Samtidigt kan du alltid utbilda dig vidare och bli bättre. Idag är vi sex stycken anställda som lever på vår verksamhet och att se detta utvecklas är såklart en del av det roliga.