Brukartorget AB bidrar till välfärden

Våra svenska företag slutar inte att bidra till välfärden bara för att dagarna blir varmare och kvällarna ljusare. Bakom semesterkulisserna rör sig ett maskineri precis som vanligt. Det är detta maskineri som gör det möjligt för människor att njuta av sommaren. Så här bidrar Lena och Brukartorget AB till välfärden under sommaren:

På vilket sätt bidrar Brukartorget AB till Sveriges välfärd?
Brukartorget skapar valmöjligheter för den enskilde individen. Du har möjlighet att välja vilket assistansbolag du vill och kan därmed få en högre kvalitet eller vård som passar dig. Privata bolag som vårt arbetar ofta på olika sätt men följer alltid samma lagar och bestämmelser som de kommunala.

Vad är det största hotet mot er verksamhet?
Det största hotet är att vi inte får resurser för att klara verksamheten. Vi får bara 284 kronor per assistanstimme. Vilket annat privat bolag skulle klara sig på det? Många kostnader ska ingå i dessa 284 kronor utöver lön och arbetsgivaravgifter. Det är utbildning, arbetsmiljöomkostnader och trivselkassa, bara för att nämna ett fåtal.

Vad inspirerar dig till att förbättra er tjänst?
Det handlar om människor som är mitt uppe i karriären och får en stroke, det handlar om föräldrar som får barn med en diagnos och det handlar om trauman i livet. Vi får vara med och ge kvalitet i vardagen. Mötet med människor och att se hur vi förbättrar olika livssituationer är det som driver oss på Brukartorget.